perjantai 6. maaliskuuta 2015

Metsässä osa 4

Tänään lähdetään taas Ouluun viikonlopuksi, mutta halusin ennen sitä laittaa tänne melkeinpä ne ainoat kuvat mitä oon ottanu kameralla tänä aikana.

Tammikuun loppupuolella lähettiin käymään tätin, sen miehen, pojan ja koirien kans mettäretkellä. Otin paljo kuvia, mutta lopulta niitten kans ei käynykkään niin kovin hyvin, ku muokkasin ne omalla läppärillä. Se oli ilmeisesti virhe, koska Peten koneella (iso, hyvä näyttö) ne näytti jotenki tosi oudoilta. Oudon värisiltä, ja muutenki huonolaatusilta. Ainaki reippaasti suurin osa. Metsässä oli aika hämärää, joten ilmeisesti yritys saaha kuvat vähä valosammiksi ei oikeen onnistunu. Mun koneella ne näyttää suht siedettäviltä, (tai ainaki julkasukelposilta) mutta en kyllä mee takuuseen siitä miltä ne ite kenenki koneella näyttä.

Otetaan nyt sitte sillä periaatteella että ajatus ratkasee, ja tässäpä ois..

IMG_2574

IMG_2586

IMG_2587

IMG_2605

IMG_2613

IMG_2617

IMG_2633

IMG_2646

Kaveruksilla oli kyllä selvästi tosi kivaa. Ainaki täällä Oulu-Tornio alueella on ollu tänä talvena ihan sikana lunta, mikä on ollu siinä mielessä vähä harmillista että moniin metsäpaikkoihin on ollu ihan turha ees yrittää lähtä autolla.

Tunnin päästä meillä lähteeki bussi Ouluun, joten palataanpa asiaan taas ens viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti