tiistai 26. toukokuuta 2015

Kesäloma!

Taas on kirjoitustauko venynyt tahattoman pitkäksi, mutta nyt voin ilokseni ilmoittaa että oon vihdoin ja viimein valmis kuva-artesaani! Koulu on nyt siis saatu alta pois, ja kesäloma on alkanu. Nyt on siis aikaa keskittyä muiden juttujen ohella myös blogiin enemmän. Jee!

Kuvia mulla on tältä ajalta kertyny paljonki, ja alotanki nyt niiden julkaisulla, ja samalla koitan vähä kertoilla kuulumisia. Ekat kuvat onki jo niin kaukaa (herran jestas siitähän on ikuisuus) ku vappupäivältä. Käytiin Novan kans hakemassa mun täti mukaan, ja lähettiin mettään käveleen. Tässä tuleeki hauska hyppäys edellispostauksen kuvista, joissa on vielä ihan lumista.

  IMG_33277IMG_33288

IMG_33322IMG_33333

IMG_33344

IMG_33422

Ensimmäiset juoksut on nyt siis takana päin, eikä oo kyllä valittamista. Mulla oli kyllä kaikenlaisia odotuksia siitä kuin kauheet ne ois voinu olla, mutta en usko että juuri helpommalla ois voinu selvitä. Ainut vaiva oli housujen pukemisessa ja riisumisessa. Yhtään veri tahran tahraa ei ollu koko kämpässä missään vaiheessa. Juoksujen aikaan pidettiin vähä kuitenki taukoa treeneistä. Muuten Nova oli aika lailla oma ittensä, mutta jo "maahan" -käsky aiheutti melkosta mielenosotusta :D Hirveä vikinä ja vinkuna, ja kaikki muut temput teki kyllä, paitsi sen mitä millonki käskettiin. Tietenkään en antanu sille periksi vaan tehtiin niin kauan että se vihdoin (valittaen) totteli.

IMG_33522

IMG_33544IMG_33555

IMG_33577
Tää oli jotenki hauska kuva mun mielestä. Niinku joku pikku susi tuolla puiden lomassa :D

Pentuagility kurssi loppu, ja alkeiskurssi ois alkanu, mutta Nova oli valitettavasti siihen vielä pikkusen liian nuori. Syksyllä kuitenki alkaa kuulemma varmaan seuraava, jonne pentuagilityn käyneet on etusijalla.

Mutta siinäpä oli eka kuvaplöräys, ja tärkeimmät kuulumiset. Tai no vielähän on tietenki se että sunnuntaina on näiden pentujen 1-vuotissyntymäpäivä!! Niin hullua kuin nopeaa aika on menny. Huomenaamulla lähdetään Novan kans ajamaan Ouluun, auttamaan siskon YO-juhlavalmisteluissa. Kirjoitankin varmaan nyt pari postausta lisää, ja ajastan ne tulemaan myöhemmin. Loppuviikon on nimittäin varmaan sen verran paljon tekemistä ettei ehdi kirjoittelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti