keskiviikko 11. marraskuuta 2015

#päivänkuono

Hau Hau Championin instagramissa (ja näköjään myös facebookissa) oli meneillään noin kahden viikon ajan nenäpäivään liittyvä päivän kuono -kilpailu. Joka arkipäivä valittiin uusi "päivän kuono." Mekin päätettiin sitte Novan kans osallistua, ja 5.11, päivää ennen nenäpäivää, Novan kuva voittikin sitten päivän kuonon! Jeee!

Voittajakuva:

kuono

Osallistuttiin kilpailuun kolmella kuvalla, mutta tämähän se sitte voitti :) Mun mielestä tuo on vaan niin hauska. Jo seuraavana päivänä(!) postinkuljettaja pimpotti ovikelloa ja toi meille meidän palkinnon.

22281578714_41eb972871_o
Tää paketti oli mun mielestä kiva.

IMG_63733

IMG_63744

IMG_63755

Untitled-1

Osa kuvista on otettu puhelimella, ja osa kameralla koska olin just pikkuhiljaa lähössä Ouluun ku paketti tuli, mutta halusin kuitenki äkkiä napsia kuvat paketista. Paketissa oli siis Dental sticksejä, kanakierretikkuja, lelu, koiraheijastin, Hau Hau Championin 60.v juhlakuosilla varustettu huivi, ja -10% alekuponki petnetstore.fi nettikauppaan. En oo itseasiassa aiemmin että käyny tuolla petnetstoren sivuilla, mutta varmaan sieltä tulee nyt ainakin jotaki pientä tilattua.

Mun mielestä tää palkinto oli kaiken kaikkiaan tosi kiva ja uskoisin että Novallekki kelpaa :) Lelu oli ainaki mieluinen, ja herkut nyt maistuu aina.

Myös antassun paketti tuli viime viikolla, joten tällä viikolla ois tarkotus tehä vähä lisää pantoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti