torstai 25. syyskuuta 2014

Metsässä osa 2

Kun nyt on kerran kirjotusinto päällä ja hyvää aikaa kirjotella niin pistetään nyt sitte heti lisää juttua tulemaan.

Seuraavat kuvat onki viikon päästä siitä mihin jäätiin. Nämä on siis otettu 23. elokuuta kun päätettiin lähtä ettimään jonkulaista mettää täältä Torniosta. Tehtävä osottautu yllättävän vaikiaksi. Meillä oli vähä semmonen kuvitelma että täällä ei tarvis ku lähtä vähä johonki suuntaan niin mettää kyllä löytyis. Sitte kuitenki ku alettiin tutkimaan karttaa, näyttiki vähä huonolta. Tai lähinnä näytti siltä että missään ei oo mettää?? No päätettiin loppujen lopuksi lähtä ajamaan Keminmaahan päin, ja pienen kiertelyn ja ettimisen jälkeen löydettiin aika hyvä metsä. Maa oli melko sammaleista ja pehmeää suurimmaksi osin, joten Novan loikkiminen oli melko hauskan näköstä :) Olihan siinä taas pikku pallero innossaan.

IMG_0692

IMG_0735

IMG_0747

IMG_0761

IMG_0762

IMG_0765
"Ota meistä metsäyhteiskuva" :D

IMG_0773
Kuvaaminen oli erittäin haastavaa ku joka kerta ku kyykistyin ottaan kuvaa, tämä pikku pallero lähti juoksemaan suoraan kohti kameraa :)

Tuollon 23.8 Nova oli myös tasan 12 viikkoa vanha, eli sen kolmisen kuukautta, joten otettiin (tai ainaki yritettiin) siinä samalla sitte jonkulaista poseerauskuvaa. Kuvauspaikka ois ainaki ollu oikeen kiva ku sattu oleen paljo tommosta ihanaa jäkälää siellä.

IMG_0823

IMG_0826

IMG_0831

Tästä mulla ei mitään kovin laadukasta kuvaa ollu, mutta myöhemmin samana päivänä käytiin myös tutustumassa ensimmäistä kertaa pariin kissapoikaan mun luokkakaverin luona. Aluksi meni ihan yllättävän hyvin, Nova ja kissat nuuski toisensa varovasti heti eteisessä. Lopulta kuitenki Nova oli kisujen mielestä hieman liian päällekäyvä, ja niiden mielenkiinto loppu siihen :D

IMG_0835

Kissat läpsi Novaa jatkuvasti tassuilla nokkaan, (ilman kynsiä tosin koko ajan) mutta Nova ei oikeen tajunnu viestiä :D Tais vaan luulla että kissatki halus leikkiä yhtä paljo ku se itekki. Lopulta Novalla meniki vähä överiksi kissojen häiriköinti ja me lähettii sitte kotiin :D

2 kommenttia:

  1. Voi ku on söötti pienokainen :) Kissathan ne on parhaita häiriköintikohteita :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on :) Joo hirveesti ois haluttanu leikkiä kisujen kans :P

      Poista