sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Sekalaisia kuvia

Seuraavaksi meniki aikaa ennen ku kunnolla otin kameralla kuvia. Siinäki välissä puhelimella tuli kuitenki otettua kuvia (instagramiin lähinnä), joten aattelin laittaa ne tähän väliin. Osa kuvista on näköjään otettu aiemminki, mutta samapa tuo :)

1.yks

1. 15.8 aamu söpöilyä keittiössä.
2. Myöhemmin samana päivänä, oltiin lähdössä ajamaan Oulua päin.
3. ja 4. 16.8, istuskeltiin Novan kans peräkontissa, ja ooteltiin ku mami kävi hakeen grilliltä ruokaa.

2.kaks

1. 18.8 edelleen samalla Oulun reissulla, ja tämä kuva ensimmäiseltä metsäretkeltä.
2. 25.8 hirveät aamupärinät käynnissä :D
3. Samana päivänä, ensimmäisen eläinlääkärikäynnin (eli rokotuksen) jälkeen erittäin väsynyt, mutta reipas vaavi :) Tähän voisinkin kertoa samalla tuosta rokotuskäynnistä, koska enempää kuvia mulla ei siitä oo, joten siitä tulis erittäin lyhyt ja tekstipainotteinen postaus yksistään. Tosiaan, musta tuntuu että jännitin ite koko käyntiä enemmän ku Nova, jota ei tuntunu jännittävän ollenkaan :D Siellä se kulki vaan nokka kiinni lattiassa, innossaan nuuskimassa uusia hajuja. Lääkäri anto rokotuksen ajaksi Novalle herkkuja nokan eteen, niin eihän se sitten ehtiny ees huomata koko piikkiä! Olin niin ylpeä pikkusesta. Lääkäriki kehu että onpa tosi reipas pentu. Olin jopa havaitsevani pientä ihmetystä siitä miten valkkari on niin reipas. No kuitenki, hyvin meni ja olin tyytyväinen että käynti oli Novalle positiivinen kokemus. (Aika pitkä kuvateksti :D)
4. 27.8 Taas yhtenä aamuna keittiössä.

3.kol

1. 27.8 korvaton höppänä :D
2. 28.8 pihalla viimeset ulkoilut ennen automatkaa Ouluun.
3. 29.8 Nova ois hirveesti tykänny mun mamin fatboysta :D
4. 31.8 Hieman heilahtanu kuva, mutta Limingassa oli pentunäyttely, jossa käytiin mun tätin mukana vähä kattelemassa ja harjottelemassa näyttelymenoa. Nova oli taas tosi reippaana, ja kiinnostuneena katteli kaikkea ympärillä tapahtuvaa.

4.nel

1. 5.9 mentiin viikonlopuksi Rovaniemelle Peten isän luo. Novalla oli rankka päivä tutustuessa kaikkiin uusiin ihmisiin.
2. 6.9 käytiin Rovaniemellä eläinkaupoissa. Ensin Jälki nimisessä liikkeessä, joka oli kivan olonen paikka. Plussaa oli myös ihana berninpaimenkoira kassalla :D Sen jälkeen vielä mustissa ja mirrissä, missä ois harmi kyllä ollu just pari tuntia sitte isojen rotujen pentutapaaminen! Kunpa vaan ois tiietty.
3. Samana päivänä: välillä maltto vähä nukkuakki :P
4. 14.9 Oulussa jälleen kerran, ja aamulla ulkoilemassa.

Siinäpä ois siis puhelimesta kuvia aina kaks viikkoa taaksepäin. Vielä on jonku verran kuvia julkasematta joten niitä luvassa seuraavallaki kerralla :) Mulla on kyllä mielessä taas aiheita mistä haluaisin kirjottaa, joten katotaanpa taas mitä saan aikaseksi. Esimerkiksi Novan painon kehityksestä ja syömisestä voisin kirjotella ainaki jossain vaiheessa. Saanpa tännekki sitte ylös sitä painon kehitystä :)

5 kommenttia:

  1. Voi että kun Nova on niiin suloinen. Innolla luen näitä kesittymisiä :D

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Kuinkas vanha Nova on? Ja paljon painaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nova on nyt 17 viikkoa :) Ja punnitus on nyt tällä viikolla unohtunu mutta viimeksi vähän yli viikko sitte painoa oli 13,4kg.

      Poista