maanantai 15. joulukuuta 2014

Nova puoli vuotta

Syynä pitempään postaustaukoon on se, että mulla on ollu tässä hommana opinnäytetyön raportin loppurutistus, ja sen lisäksi vielä autohuolia. Auto ei menny katsastuksesta läpi, joten sitä piti sitte korjailla ja metsästää varaosia yms. mikä jäi aika lailla mun hoidettavaksi ku Pete oli koko ajan töissä. Perjantaina kuitenki auto meni jälkikatsastuksesta läpi joten se siitä, ja tänään vihdoin ja viimein sain palautettua opinnäytetyön! Toivottavasti lopullisesti. Nyt voi siis hengähtää ja keskittyä muihinki asioihin. Kuten esim. kohta alkavaan joululomaan...

Nyt kuitenki asiaan, eli Novan 6kk kuvat. Siitähän on siis jo kaks viikkoa ja yks päivä ku Nova täytti ton puoli vuotta, ja näköjään alkaa kohta 7kk:ki olla lähempänä mutta mutta... ei voi nyt mitään :) Ja koska valosan aika on nyt erittäin kortilla, kuvat on otettu sisällä. Ja laatuki on sen mukasta.

kuva4

kuva5

kuva3

kuva1

kuva2

Siinäpä niitä nyt kuitenki ois! Muutama viikko sitte ku mitattiin, Novalla oli korkeutta 54,5cm. Sehän alkaaki oleen jo puolta senttiä vaille valkkari narttujen minimin. Uskosin kuitenki että Nova vielä tuosta kasvaa. Se on kuitenki ollu koko ajan pentueen isoimmasta päästä. Ja muutenki se näyttää vielä niin pikkuselta :D Vaikka eihän se sitä tarkota että vaikka ei korkeutta enää kasvaiskaan, ettei massaa kuitenki tulis vielä lisää. Se kuitenki näyttää vielä niin pennulta. Mielenkiintosta nähä miten pikkunen tästä vielä kehittyy!

Nenäki on selvästi pikkusen vaalentunu talvea kohti. Kuvista nyt ei oikeestaan nää sitä miltä se oikeesti näyttää. Saapa nähä vieläkö se siitä vaalenee.

Mutta nyt ei kyllä tähän hätään tuu muuta mieleen/jaksa kirjottaa, joten myöhemmin taas lisää!

4 kommenttia:

  1. Voi että miten kaunis koira. <3 Valkkarit on aina olleet yks mun lempi roduista. :)

    VastaaPoista
  2. moikka! sulla on tosi kaunis koira! olis pieni kysymys valkkareihin liittyen.. kuinka sä oot saanut opetettua Novalle kontaktin ottamisen? itellä on todellinen haaste oman valkkarin kanssa (6kk) , joka on tullut pari viikkoa sitten vasta mulle. ei kiinnosta herkut, ei lelut, ei mikään. osaisitko auttaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! : ) Valitettavasti en taida olla ihan oikea ihminen neuvomaan sua tässä asiassa. Nova on mun ensimmäinen koira ja itekki vasta opettelen ja joudun pyytään apua muilta :) MUTTA se miten mää ite oon opettanu on ollu ihan vaan yksinkertasesti sitä että oon palkinnu aina silmiin katsomisesta, sitte jossain vaiheessa yhistäny siihen käskysanan "katso", ja aina koittanu sitte pidentää sitä kattomisaikaa. Meilläki on kuitenki vielä paljo hiomista kontaktin kans : P

      Poista