lauantai 20. joulukuuta 2014

Ostoksia

Tää postaus tulee nyt pikkusen myöhässä ku siitä on jo kaks viikkoa ku nämä ostin, mutta eipä mulla nyt tällä hetkellä oo oikeen muutakaan mielessä, joten laitetaan sitte nämä!

Lähdettiin tosiaan käymään Mustissa ja Mirrissä, tarkotuksena ostaa lisää ihan perusnameja, sekä jotain vähän parempia herkkuja + käydä puntarilla. Lopulta mukaan tarttuki sitte vähä vaikka mitä muutaki.

ostokset1

ostokset2

ostokset3

Hihhih oli vaan ihan pakko ostaa Novalle joulukalenteri. Sitten tosiaan noita perusnameja törppö 5,90€, ja pari possunkorvaa 99snt/kpl. Myyjä sitte näytti miten ne oli just laittanu tommosia lahjapusseja kokoon, joten päätin ottaa yhden missä oli tommonen "feikki-kongi," sekä siihen täytettä. Tommonen onki ollu tarkotuksena joskus ostaa, ja nyt sattu sitte oleen tommonen kätevä paketti kympillä. Ja Nova onki kyllä tykänny tuosta, ihan tyhjänäki. Äiti oli jostain lehestä ottanu talteen kupongin, jolla sai pussin noita dental hammastikkuja, joten se oliki sitte ilmanen. Lisäksi myyjä vielä suositteli noita Trick & Treatin kierretikkuja, joten päätin kokeilla niitä kun ei hintaakaan ollu enempää ku 2,90€. Niistäki Nova tykkäs, ja sainki siitä yhen hauskan videon jossa se "taistelee"/leikkii tommosen tikun puolikkaan kans :D Jospa saisin joskus tehtyä sen koostevideon että voisin sen tännekki sitte laittaa.

Puntarillakin tosiaan käytiin, ja näyttäis siltä että Novan painonnousu on alkanu hidastuun. Nyt se on nimittäin jo muutaman viikon pysyny suunilleen 21,3kg paikkeilla. Toki nuo grammat tossa vähä heitelly. 21kg kuitenki.

Eilenki käytiin M&M:ssä, nimittäin ostamassa joululahja Novalle :P Pitäähän nyt toisen saaha ees yks paketti repiä auki. Tosin tajusin myöhemmin että semmonen supervinkuva lelu ei ehkä ollu paras vaihtoehto jouluaattoon. Pitääpä ehkä vielä käyä kattoo niitä ultraäänileluja :D

Eilen tännekki sato VIHDOIN lunta, ja lisää tulee koko ajan. Pakkanenki näyttäis kiristyvän jouluaattoa kohti. JES! Nyt on jo pimeää mutta huomenna voisin yrittää ottaa Novasta vähä talvisia kuvia ulkona.

1 kommentti:

  1. heipparallaa! sullapas on ihanan oloinen koira ja mahtava blogi
    voisitkos millään suostua blogini lukijaksi --> http://jellonat.blogspot.fi/
    jos minäkin seuraisin sinua:)

    VastaaPoista