perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kemi KV 19.7.2015

Vajaa pari viikkoa sitten, vain viikko Oulun näyttelyn jälkeen oliki jo vuorossa Kemin näyttely. Valitettavasti mulla ei oo tuolta näyttelystä yhtään kuvaa, koska olin liikenteessä yksin. Pete oli työreissussa, eikä kukaan muukaan päässy auttaan, niin jouduin sitte lähteen yksin. Aika paljoki panikoin että miten selviän yksin kaikkien kamppeiden kans. Lisäksi en oo koskaan liikkunu Kemissä linja-auto -ja juna-asemaa enempää, joten paikkaki piti löytää. Onneksi sinne oli helppo navigaattorin avulla löytää, ja liikenteenohjauski oli hyvä.

No palataan vielä hetkeksi pari päivää taaksepäin. Mietin miten selviän ison näyttelyhäkin, tavaroiden, ja poukkoilevan Novan kans yksin? Tulin jo aiemmin siihen tulokseen että tarvin ehottomasti semmosen kärryn, jolla saan vedettyä häkkiä perässä. Ei kuitenkaan mitään hajua mistä oisin semmosen täältä Torniosta yhtäkkiä siihen hätään löytäny. Sitte käviki ihan älyttömän hyvä tuuri. Mami ja pikkusisko oli täällä käymässä Ikeassa näyttelyä edeltävänä torstaina, ja jollain ihmeen hyvällä tuurilla siellä oli tämmönen:
dunson-karry-kukkapylvas-vihrea__0313009_PE513589_S4
kuva: ikea.fi

Kärry oli virallisesti tarkotettu multasäkkien ja kukkaruukkujen siirtelyyn, mutta eipä ois voinu enää sopivammin sattua. Hintaa oli 199kr eli vähä päälle 20€. Kärry oli just sopiva, enkä ois ikinä pärjänny yksin ilman sitä.

No sitte se ite näyttely. Mentiin paikalle aivan liian aikasin, koska arvioin PIKKUSEN väärin shelttikehän keston :D Valkkareiden kehä alko varmaan pari tuntia myöhemmin ku olin arvioinu, ja Novaaki alko jo selvästi oottelu turhauttaan. Vähä se meinas reuhata just ennen kehään menoa, mutta lopulta se oli kyllä aivan suht hyvin. Juoksuosuudet meni aivan hyvin, ja malttoi se seistäki aina ihan hyvän ajan kerrallaan. Laatuarvosteluksi tuli EH ja oli luokkansa ensimmäinen (ja ainoa :D). Tuomarina oli Suomalainen Anita Al-Bachy. Arvostelu tässä:

"13kk, hieman lyhyen vaikutelman antava narttu, hyvä purenta, kuono-osa voisi olla vahvempi, vaaleat silmät, hyvä pigmentti, hyvä kaula, tasainen selkä, korkea hännän kiinnitys, hyvin kulmautunut takaa, hieman pysty olkavarsi, rintakehän tulee täyttyä alaosastaan tukeakseen kyynärpäitä, eturinnan tulee täyttyä, kevyehkö luusto, tiiviit käpälät, etuaskeleen tulisi olla ulottuvampi muuten ok, hyvä karvan karkeus"

Novan äitillä ollu kuulemma hyvin samanlainen arvostelu samassa iässä. Ilmeisesti muutenki aika lailla semmonen "vielä-kehittyvän" koiran arvostelu. Mutta ei kai siinä muuta ku katse kohti seuraavaa näyttelyä :) = kolmen viikon päästä Kouvolan näyttely. 

Meillä tosin taitaa olla näyttelyssä pieni kaljurotta :D Nimittäin karvanlähtö. Nyt se on saapunut. ENSIMMÄINEN karvanlähtö siis. Nyt määki taidan tietää mitä se karvanlähtö ihan tosissaan meinaa :D Jonku aikaa (muutaman viikon?) on jo lähteny enemmän karvaa, mutta muutama päivä sitte alko lähteen semmosia ihan kunnon tuppoja. Toissa päivänä sitte harjasin Novan vihdoin kunnolla, ja tulos oli tämä:

Pictures

Että sillain. Nyt se on niiin luikun tuntonen! Ihan ohut karva. Että saapa nähä miltä se näyttää kolmen viikon päästä.

Sunnuntaina mennään varmaan Ouluun aamupäivästä pitkästä pitkästä (yli 2vkoa) aikaa. Tiistaina sitte lähen kavereiden kans mökille, johon Novaki tietysti pääsee mukaan. Kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti