maanantai 20. heinäkuuta 2015

Kuulumisia ja mätsäreitä

Niin jaa että edellisestä postauksesta on jo melkeen kuukausi aikaa? Niin justiinsa. Sitä vois kuvitella, ku on lomalla, ja on kesäki vielä, (jos tuota nyt voi kesäksi sanoa) että ois paremmin ku hyvin aikaa kirjotella tännekki. Mutta ei sitä sitte vissii vaan saa aikaseksi. Nyt koitan kuitenki (jälleen kerran) ottaa itteäni niskasta kiinni ja aktivoitua taas tän päivittelyn kans.

Tässä lähes kuukauden aikana on ehitty käyä jo kahessa näyttelyssäki, ja ilmottautua kolmanteen. Näistä kuitenki kirjotan ihan oman postauksen kuhan saan kuvat koneelle ja muokattua. Toissapäivänä ilmotin Novan jo aiemmin mainittuun Kouvolan KR näyttelyyn. Se reissu siis varmistu, eli päästään meki sitte jonkulaiselle kesälomareissulle! Ensin voisin laittaa tähän parit kuvat jotka otin 22.6 ensimmäisenä (muistaakseni ensimmäinen?) kunnolla lämpimänä päivänä.

IMG_43077

IMG_43099

IMG_43100

Heti kun oltiin herätty, lähdettiin Novan kans koirapuistoon. Olihan se ihmeellistä ja ihanaa ku oli yhtäkkiä niin lämmin.

IMG_43155

IMG_43244

kesäkuu6

Ennen ensimmäistä (=Oulun KV) näyttelyä, käytiin kahessa mätsärissä harjottelemassa. Ekan mätsärin jälkeen ei ollu olo kovin luottavainen. Se oli suoraansanottuna aika kauheeta. Sininen nauha saatiin, ja sen jälkeen ei sijotuttu mitenkään. Tosin ei se osa siinä ollu se kauhee, vaan se miten Nova käyttäyty kehässä. Kyllähän se kotona harjotellessa osaa ihan hyvin, mutta sitte ku siihen lisätään ne toiset koirat niin keskittyminen on aika hukassa ku pitäs vaan päästä leikkiin kaikkien kans. Noh, toinen mätsäri oli sitte muutaman päivän päästä ensimmäisestä, ja se meniki jo sitte ihan erillälailla.

Oltiin kehässä yhtä aikaa mun serkun, ja sen lapinkoiran kans. Siitäkin huolimatta että kaveri oli siinä yhtä aikaa, Nova oli kehässä oikeen sievästi. Tuomari vähän mietti kummalle antaa kumman, ja me saatiin lopulta sininen nauha. No sinisten kehässä sitten meni melkeen yhtä hyvin ensimmäiselläki kerralla. Tuomari alko kätteleen ihmisiä pois kehästä, ja siinä vaiheessa ku jäljellä oli enää neljä koiraa, olin jo ihan ihmeissään. Tuomari valitsi neljännen, ja kolmannen, ja lopuksi vielä juoksutti meitä ja samojediä. Jollain ihmeellä se sitte valitsi meijät ykköseksi. Ai että olin ilosesti yllättyny :D Niinpä meijän piti jäähä oottaan vielä BIS-kehää. Siinä vaiheessa ku se kehä alko, Nova oli jo aika väsyny, eikä se enää jaksanu olla niin hienosti ku aiemmin. Oltiin sitte BIS9 mikä oli kyllä paljo enemmän ku ootin! Saatiin palkinnoksi ruokasäkki, ja yhteensä 15€ arvosta lahjakortteja kahteen eri eläinkauppaan Oulussa. Tuolta sainki sitte vähä itsevarmuutta Oulun näyttelyyn.

20150709_204020

20150709_204114

Pikasesti sitte nappasin vaan puhelimella tämmöset kuvat. Kuvissa näkyyki oikeestaan aika hyvin uudet valjaat jotka ostin tossa pari viikkoa sitten. Edelliset onki ollu pienet jo jonku aikaa.

Eiköhän tässä oo taas asiaa jo yhen postauksen verran, joten jatketaanpa juttuja seuraavassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti