maanantai 4. huhtikuuta 2016

Aurinko

Viime postauksen jälkeen on pitäny melko kiirusta. Olin ajastanu sen 19.3. lauantaille, ja sitä edellisenä päivänä meille synty pikkusisko! Oon nyt siis kolminkertanen isosisko, jolla on kaks pikkusiskoa ja yks pikkuveli :) Siitä lähtien oonki viettäny suurimman osan ajasta Oulussa, ja välillä vaan käyny kotona pari yötä hakemassa lisää kampetta ja Novan kans treeneissä. Eilenki tulin just kotiin vähä pidemmältä Oulu-reissulta. Mutta tosiaan siinä syy miksi taas on ollu pari viikkoa hiljasta just ku pääsin taas hyvään postailuvauhtiin.

Mutta palataanpa nyt hieman ajassa taaksepäin. Tuntuu että koko talvi on ollu niin inhottavan pimeä ja aurinkoisia päiviä ei kyllä kovin montaa oo ollu. Tiistaina 16.2. kuitenki oli pitkästä aikaa ihanan aurinkoinen päivä, jonka päätin sitte käyttää hyväksi. Niinpä lähettiin Novan kans pihalle ja otin kameran mukaan. Oon varmaan ennenki saattanu mainita, mutta meijän kerrostalorakennusta vastapäätä on tommonen isohko heinänen (kesällä luonnollisesti) alue, joka näyttää olevan lähinnä koiranulkoilutuspaikka vähintäänki kaikille meijän talon koirille, mutta myös joillekki muille lähialueen koirille. Siihen siis jälleen mentiin pitkän köyden kans. Alue on sen verran iso että jos on ihan sen toisessa laidassa, ei edes tosi tosi pitkä köysi yllä pyörätielle asti.

IMG_70244

IMG_70377

IMG_70422

IMG_70533

IMG_70555

IMG_70999

IMG_71000

Pikkusen mentiin ulos sen verran myöhään että aurinko oli jo alkanu laskeen, mutta sainpa tuota siitä huolimatta otettua muutamia aurinkoisiaki kuvia. Tais tuolla reippaasti yli tunti vierähtää lumessa kameran kans mönkien.

IMG_71111

IMG_71144

IMG_71166

IMG_71199

Loppuun vielä kuva minkä laitoin facebookiinki että mikä on tämä eläin joka ilmestyy mun kuviin aina välillä :D Mun mielestä näyttäis joltain erikoiselta saukon ja jääkarhun (ja jäniksen?) välimuodolta.

Untitled-1

Huomasin myöhemmin että mulla ois tainnu olla kolmaski samantapanen kuva :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti