keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Puistossa ja terveystarkastuksista

Viime torstain ja perjantain välinen yö oltiin Hannalla keskustassa, mutta perjantaina siirryttiin sitte mummulaan (iskän naapuriin) loppuajaksi. Mennessä sitte käytiin ensin koirapuistossa. Tykkään Oulussa käyä erityisesti tuolla Puolivälinkankaan muurahaispuistossa. Se taitaa olla Oulun isoin puisto, ja siellä on hyvin tilaa juosta.

Tällä kertaa pienten puolella oli paljo porukkaa, mutta isojen puolella ei yhtään. No otin sitte kameran mukaan ku oli niin hyvä ilmaki, ja pääsin ottaan Novasta kuvia. Ei nyt mitään kovin elämää mullistavia kuvia, mutta ihan kivoja.

IMG_73999

IMG_74166

IMG_74211

IMG_74266

IMG_74277

Jossain vaiheessa pienten puolelta siirty mies lapinkoiran kans isojen puolelle, ja Nova sai leikkiä sen kans vähä aikaa. Puistokaan ei ollu onneksi ihan vielä muuttunu hirveesti mutalammikoksi. Kohta se kuitenki varmaan tapahtuu ja sitte ei kyllä käyäkkään tuolla hetkeen. Nyt alkaa oleen muutenki ne ihanat ilman että ei tarvi koiran ku kävellä märällä asfaltilla niin kaikki tassut ja mahanalus on kurassa. Mutta se tarkottaa myös onneksi sitä että kevät on vihdoin täällä pohjosessaki, ja se tarkottaa luonnollisesti sitä että kohta on kesä!

Vähän päivitystä missä mennään terveystarkastusten suhteen:

Oon päättäny varata Novalle ajan luustokuvauksiin Ouluun (lonkat, kyynärät ja selkä) heti kesäkuun alkuun. Novan kaksvuotissyntymäpäivä on 31.5 ja se on tiistaipäivä. Niinpä siinä on ke-pe arkipäiviä heti sen jälkeen. Luultavasti varaan ajan tuolle perjantaille, joka itseasiassa onki sitte mun syntymäpäivä. Jännittää jo valmiiksi ihan sikana, enkä malttais yhtään oottaa! Onneksi ei oo enää pitkä aika.

Oli tosiaan tarkotus ottaa ne DM ja MDR -testit jo viime vuoden lopulla. Kävin marraskuussa hieman erikoisen sähköpostikeskustelun laboklinin kans, jonka lopuksi luulin että oli selvää että haluan verinäytteenottopaketin osoitteeseen X. No se oli marraskuussa. Nyt on huhtikuu. Ei pakettia näy :D Pitää varmaan yrittää uudestaan.

Jossain vaiheessa oli jotain puhetta että Tornioon tulisi jonkulaiset joukkotarkastukset nyt keväällä. Ajattelin että siellä ois voinu käyä silmätarkissa, mutta sen nyt sitte näkee onko sitä sittenkään tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti