maanantai 30. kesäkuuta 2014

Tarvikkeita pennulle osa 2

En jaksanu oottaa, joten jo seuraavana päivänä vein Peten töihin, ja menin käymään mustissa ja mirrissä. Löysinki heti ne pannat ja hihnat mitä olin netistä jo katellu. Liikkeen puolella oli kuitenki paljo enemmän värivaihtoehtoja mikä oli ihan kiva. Myyjä autto mua sitte valittemaan sopivan kokosen pannan, minkä varaan vähä laskinki koska mulla ei kyllä ollu hajuakaan minkä kokonen pannan ois pitäny olla :P Valitsin siis Rukka bliss polar pannan, ja hihnan.

IMG_0047

IMG_0051 

Mun pieneksi yllätykseksi nämä oli molemmat vielä kaiken lisäksi tosi kohtuullisen hintasia. Jotenki ois voinu kuvitella että Rukka-tuotteet ois voinu olla kalliimpiaki. Panta makso 7,90€ ja hihna 16,90€. Kun olin nämä valinnut, kiertelin vielä vähän aikaa, ja päätin vielä ostaa rukka tassupyyhkeitä, ja koulutusnameja ison törpöllisen.

IMG_0038

IMG_0043

 Pakkauksessa on kaks tuommosta söpöä mikrokuitu(?)tassupyyhettä. Tietenki nuo nyt oli vähä tommoset ylimääräset, ku ihan yhtä hyvin vois ostaa jotain ikean 50 sentin pyyhkeitä, mutta pitäähän sitä olla jotain kivaa, ku ei noilla kuitenkaan hintaa ollu ku 6,90€. Kassalla sitte muistin että aioin tilata myös nimilaatan pennulle pantaan, joten ostinpa sitte senki. Laatta tuli suhteellisen nopeaa postissa, mutta yllätys yllätys mun puhelinnumero oli väärin. Kuitenki ku laitoin mustin ja mirrin asiakaspalveluun sähköpostia, sain uuden laatan jo KAHDEN päivän päästä! Ja tällä kertaa molemmat numerot oli oikein. Eli siis pisteet mustin ja mirrin asiakaspalvelulle.

IMG_0163 

Siinä sitte samalla näitä ostaessa liityin mustin ja mirrin kanta-asiakkaaksi, ja erittäin iloseksi yllätykseksi sain sen takia 10% alennusta kaikista ostoksista! :) Tornion myymälässä oli muuten tosi mukava myyjäki vielä kaiken lisäksi. Oli siis mukava asioida.

Tässä vaiheessa alkoki sitte kaikki tarpeellinen olemaan kasassa. Vielä tosin puuttuu jonkulainen shampoo ja punkkipihdit. Plus että tuli tuossa yks päivä mieleen että pitäs varmaan olla jonkulainen ensiapupakkaus tms. Pitäs vaan selvittää mitä semmoseen mahollisesti kannattais ostaa. SITTE ainaki alkais oleen kaikki. Ruokaa lukuunottamatta luonnollisesti. Seuraavaksi esittelen vielä loput hajanaiset ostokset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti