tiistai 1. heinäkuuta 2014

Tarvikkeita pennulle osa 3

Kolme viikkoa sitte loppuviikosta lähin Ouluun, ja samalla ku kävin ostaan kankaan petiä varten, kävin joutsensillan mustissa ja mirrissä. Lähinnä halusin vaan käyä kattelemassa, mutta päädyin sitte ostamaanki yhen jutun.

IMG_0170

IMG_0176

IMG_0175

IMG_0181

Monet on varmasti nähny näitä Ivana Helsingin suunnittelemia tuotteita. Kyseessä on siis matkapeti, ja olin aika yllättyny siitä kuin halpa tämä oli. Kokoa on 105x70cm (eli varmasti koira mahtuu siihen isonakin) ja hintaa vain 13,90€. Olinki tosi ilonen tästä ostoksesta :) Varsinki ku tälle tulee varmasti olemaan käyttöä. Reissataan paljon Oulu-Tornio väliä, joten on kiva että pennulle saa helposti oman petin mukaan joka paikkaan. Ton ku vielä saa kätevästi tommoselle rullalle.

Pari viikkoa sitte, ku olin jälleen kerran Oulussa, käytiin mamin kans puuilossa. Siellä ei kyllä hirveesti mitään lemmikeille ollu, mutta ostin sitte kuitenki tämmösen reppanan pesukarhun.

IMG_0185
Vinkupallerot löytyy hännänpäästä ja päästä. Ja vielä oikeen eri kuuloset vingut!

No viime viikolla sitte vahin mun pikkuveljeä, (Oulussa jälleen kerran) ja halusin käyä katteleen Haukiputaan mustissa ja mirrissä :D Mentiin sitte mummun ja pikkuveljen kans, ja mummu osti meijän pallerolle tämmösen lelun: 

IMG_0187

Tämä onki sitte viimesin hankinta. Vielä ois sitte tosiaan ostettavana ne jutut mistä sanoin edellisessä postauksessa. Nyt tulee sitte käyttöä niille kaikille fleecepeitoille ja (koriste)tyynyille mitä oon nuorempana haalinu, mutta mitä en oo sitte enää omassa kodissa halunnu esille laittaa (enkä sitte kuitenkaa oo raskinu heittää poiskaan? :D) Ne onki just hyviä pikku pennun pesään :)

Huomenna lähen Ouluun, jossa oon perjantaihin asti. En luultavasti ota konetta mukaan, joten lisää tulossa sitten :)

2 kommenttia:

  1. Voi kauhee ku mullekki tulee koirakuume ku luen näitä sun juttuja! ^^ Ittelläni saksanpaimenkoiratytteli (tollanen 3-vuotias kakara <3) ja oon haaveillu jo pitkään valkosesta paimenkoirasta. Kerrostaloon en vaa viitti kahta koiraa ottaa :/ Pitänee taas pukata noita koirahaaveita tulevaisuuteen, MUTTA kovasti onnea teille uudesta perheenjäsenestä! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa voi ei :D No mutta varmasti sitte joskus :) Ja kiitos paljon! :)

      Poista