keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Ainolan puistossa ja kesäsuunnitelmia

Torstaina 28.5 lähdettiin Ainolan puistoon ottamaan siskosta viralliset ylioppilaskuvat. Tulihan siinä samalla sitten kuvailtua vähän Novaakin. Vähän oli harmi ettei aurinko paistanut, mutta kuvat oli pakko ottaa tuona päivänä.

IMG_37255

IMG_37288

IMG_37300

kollaasi6

IMG_37744

IMG_37822

IMG_37855

IMG_37877

Harmillisesti myöskään tuomet eivät olleet vielä tuollon kukassa. Siskon kuvat onnistu kuitenki aika hyvin näistä puutteistaki huolimatta.

Ajattelin vähän kertoa meidän kesäsuunnitelmista. Lähinnä ehkä mainittavan arvoset asiat on näyttelyt jossa aiotaan käyä. Just äsken ilmotin Novan Oulun, sekä Kemin kansainvälisiin näyttelyihin. Näyttelyt onki vaan viikon välillä toisistaan. Molempiin mennään sunnuntaina. Oulun näyttelyhän on kakspäivänen, mutta kun ilmottautumishinnat on niin korkiat, en kehannu ilmottaa Novan ku vaan toiselle päivällä. Eiköhän me kuitenki mennä lauantainaki paikan päälle niin saa Nova vähän tutustua jo paikkaan. Jospa se vaikka vähä häivyttäis liikaa innostusta. Tuskin :D

Meillä onki tässä eessä kovat treenit ennen näyttelyitä. Oon ollu suoraan sanottuna saamaton minkäänlaisten näyttelyharjottelujen kans. Sen kyllä huomas kun otettiin Novan yksvuotiskuvia ja ois pitäny seistä paikallaan. Nytpä siis aletaanki ihan oikiasti käymään niissä näyttelytreeneissä joka maanantai.

Kolmas näyttelysuunnitelma ois Kouvolan näyttely. Lähinnä vain ja ainoastaan siksi, että velipuolen perhe muuttaa nyt kesällä sinne. Heti piti sitte kattoa oisko sielä näyttelyä, että sais kaks kärpästä yhellä iskulla. Sattumoisin olihan siellä, lauantaina 22.8. Sinne oliski sitte tarkotus lähtä. Vielä tosin pitää vähän käytännön asioita miettiä, mutta toivotaan että onnistuu!

Yks kesän suunnitelma ois myös kuvata paljon. Sekä valokuvia, että liikkuvaa kuvaa. Sain valmistumislahjaksi jonku verran rahaa, joten tilasin eilen GoPro Hero action-kameran, joka on ollu jo pitkäaikanen haave. Mulla oli synttärit 3.6. joten Pete aikoo ostaa mulle synttärilahjaksi GoPro:hon kuuluvat koiravaljaat! Kameran saa siis valjaisiin kiinni joko koiran selkään, tai rintaan. Oon ihan super innoissani minkälaista kuvamateriaalia saadaan kesän ajalta! Yks hauska puoli kamerassa on vielä se, että sillä voi kuvata myös veden alla. Videoita siis luvassa!

Tietysti kesällä on tarkotus muutenki ulkoilla ja tehä kaikkea mahollista kivaa yhessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti