perjantai 5. kesäkuuta 2015

Nova 1.v !

Viime viikon loppupuolisko meni tosiaan aika kiireisissä merkeissä siskon YO-juhlia valmistellessa. Postauksia olin kuitenkin ajastellut tulemaan muutamina päivinä. Meidän Oulussa olo pitenikin lopulta tiistaihin asti. Keskiviikkona oli sitten mun 22-vuotissynttärit. Tällä viikolla on tullu sitte aika lailla laiskoteltua ku en oo saanu kirjoteltua yhtään postausta. Mutta asiaan! Sunnuntaina 31.5 Novalla oli ensimmäinen syntymäpäivä. Ihan uskomatonta miten se voi olla jo vuoden ikäinen?! Muistan kuinka jännittynyt ja innoissaan olin vuosi sitten kun tuli tieto että pennut ovat alkaneet syntyä. Jännitin kuinka monta pentua tulee, ja kuinka monta kumpaakin sukupuolta tulee. Tässä vaiheessa ei ollut edes vielä varmaa saadaanko me pentua, joten siksikin jännitin vielä kahta kauheammin.

Sunnuntai oli siinä mielessä aika kiireinen päivä, että meillä oli iskän luona siskon yo-juhlat sekä mun valmistujaisjuhlat. Samalla myös juhlistettiin mun ja Peten kihlausta. (Niin joo tosiaan 4.5. mentiin siis kihloihin.) Totta kai kuitenki ehdittiin "viettää" myös Novan syntymäpäivää. Aamupäivällä Nova pääsi Jedin kans puistoon leikkimään. Ruuaksi se sai suurta herkkua, eli jauhelihaa ja lahjaksi (varmaan kolmannen?) pienen vinkulelupöllön joka on ihan ehdoton lempilelu. Menee vaan aika helposti rikki, nimittäin tuokin lahja oli hajalla jo muutaman tunnin päästä. Kun juhlat oli juhlittu, päästiin ottamaan viralliset 1-vuotis kuvat.

IMG_41300

IMG_41100

kollaasi4

kollaaasi5

IMG_40544

IMG_40611

kollaasi1

kollaasi2

kollaasi3

Otettiin kuvat synttärihuivin kans ja ilman. Mietin jo aikoja sitten että haluan ehottomasti Novalle tommosen superhienon synttärihuivin kaulaan :D

Vielä on viikon ajalta paljon kuvia muokattavana, enkä niitä nyt valitettavasti kerenny vielä tänään muokkaamaan. Kuudelta alkaa tottistreenit, joiden jälkeen lähetään takas Ouluun. Takas tullaan luultavasti maanantaina, joten seuraava postaus siirtyy sitte taas sinne. Pitäis varmaan läppärille hommata photoshoppi että vois aina ottaa koneen mukaan ja muokata kuvia tälläkin...

Nyt pitää kuitenki alkaa leikkeleen lihapullia treenejä varten!

2 kommenttia:

  1. Oi että onnea Novalle! onko siitä tosiaankin jo vuosi kun löysin blogin ja olit miettimässä pennulle nimeä ja muita juttuja :o Jännää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nova kiittää :) Joo-o vissiin siitä on jo vuosi :D

      Poista