sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Helpotusta helteeseen

Petenkoiratarvikkeessa (petenkoiratarvike.com) oli (en tiiä onko enää, sivu ei just nyt lataudu mulla) joku aika sitten tarjous Hurtan viilennystakeista. Kaikki takit oli vain 20€! Ihan äly hyvä tarjous kun ottaa huomioon, että Novan koko ois maksanu normaalisti jotain 70-80€. Ilman tuota tarjousta ei ois kyllä tullu tuota ostettua ollenkaan. Paketti tuli nopeaa perille ja kaikki oli muutenki ok.

IMG_36199

kollaasi9

IMG_36311

Nova autto paketin aukasemisessa ja oli muutenki kauheen kiinnostunu :D Täytyy kyllä sanoa että Hurtta ainaki panostaa tuotteiden pakkaamiseen. Pahvipaketti oli kiinni neppareilla, ja takki oli sen sisällä kiinni hengarissa. Takki oli onneksi aivan sopiva. Vähä nimittäin harkitsin kahen koon välillä.

Mulla on nyt vaan pari tämmöstä huonoa kuvaa tuosta takista Novan päällä. Kokeiltiin sitä vaan sillon ku avattiin paketti, eikä pallero ollu sillon(kaan) kovin innossaan kuvaamisesta.

kollaasi10

20150525_2106122

Vielä jää siis nähtäväksi miten tuo toimii "tositoimissa." Niitä helteitä odotellessa! Tai mää niitä ootan, Nova tuskin hirveesti niistä perustaa. Toivotaan että tuo takki tuo ees vähä helpotusta. Katotaanpa jos pystyisin kirjottaan jotain arviota vaikka sitte ku oon nähny miten tuo toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti