perjantai 12. kesäkuuta 2015

(melko) lämmin päivä

Perjantaina 29.5. oli tähän mennessä lämpimin päivä. En yhtään muista paljonko oli lämmintä, mutta sen verran kuitenki että mummulan terassilla tarkeni t-paidalla. Sais kyllä pikkuhiljaa jo se kesä tulla. Tosi masentavaa kun on satanu niin paljo, ja sääennustus näyttää vielä viikollekki eteenpäin n. 12-16 asetetta. Tulis nyt ees juhannukseen mennessä lämmintä! No tosiaan, kuvailin Novaa siinä mummulan pihalla ku oli vielä ihanan aurinkoistaki.

IMG_38011

IMG_38033

IMG_38222

IMG_38266

kollaasi7

kollaasi8

IMG_38400

Tänään sovittiin facebookin kautta tapaaminen koirapuistoon (vain pikkusen vanhemman) rottweiler nartun kanssa. Selviski sitte että Nova on aiemminki leikkiny saman koiran kans. Tunnin verran jaksoivat siinä sitte leikkiä ennen ku molemmille tuli väsy. Huomaa kyllä sen ainaki, että mitä enemmän kesää päin mennään, sitä vähemmän aikaa Nova jaksaa enää riehua. Kuumahan se siis taitaa tulla.

Yks asia mikä muuten pitää lisätä kesäsuunnitelma"listalle," on öiset kävelylenkit. Kesäyöt on vaan jotenki niin ihania, joten hoksasin tuossa yks ilta/yö ku käytiin ulkona, että se ois aivan ihanteellinen aika lenkille. Lisäksi sillon ei luonnollisestikaan oo niin kuuma ku päivisin, (jos nyt ikinä niitä helteitä ees tulee) niin Novallaki on varmasti vähä mukavampi olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti