maanantai 21. joulukuuta 2015

Joulukorttikuvaukset

No just, sepä "huominen" venyi vähän turhan pitkäksi. Keskiviikkona ja torstaina vaan lopulta aina unohin koko homman ku oli muutaki tekemistä. Perjantaina oli vielä tarkotus ottaa postauksen kuvat Ouluun mukaan, ja kirjottaa tämä siellä, mutta seki unohtu.

No mutta se siitä selittelystä ja asiaan! Viime viikon tiistaina siis saatiin vihdoin otettua kuvat joulukortteja varten. Ulkona ei oo pitkään aikaan ollu ees "valosan aikaan" valosaa, joten ulkona kuvaaminen ei ollu ees vaihtoehto. Eipä siis auttanu ku tehä parhaansa sisällä jouluvalojen, ja pöytälamppujen huonossa valaistuksessa. Värkkäsin jonkulaisen taustan joulukuusen eteen, joka näyttiki mun mielestä ihan kivalta. Vielä kivemmalta ois tietysti näyttäny jos ois olemassa jotku kunnon lisävalaistukset.

IMG_65555

Rekvisiittana toimi siis pääosassa meidän joulukuusi. Jonka muuten Nova antaa olla ihan rauhassa. Sievästi kävi aluksi vähän nuuskimassa. Ja tietenki katteli vieressä ku koristeltiin. Kuusen alla on kaikki lahjat, jotka paketoin ennen kuvauksia. Tosin ne aioin laittaa kuusen alle "koristeeksi" muutenkin. Halusin ostaa tänä vuonna lahjoille lahjasäkin. En oikeen löytäny mitään sopivaa, joten ostin sitten dermosililta tommosen pienehkön säkin. Seki pääty sitte tohon rekvisiitaksi vaikkei se taida suurimmassa osassa kuvista ees näkyä. Lattialle laitoin vielä punaisen fleece-peiton.

Laitanpa siis tähän nyt muutaman noista parhaimmista otoksista.

Untitled-1

Oisin kovasti halunnu ottaa kuvat niin että Novalla ois ollu tommonen tonttulakki päässä, mutta se ei ollu siitä niin kauheen innossaan, joten päätettiin jättää se parin kuvan jälkeen pois. Tämä oikeanpuoleinen kuva oli jotenki söpö, vaikka silmät onki vaan ihan vahingossa kiinni :P

Untitled-2

Untitled-3

Tämä vasemman puoleinen kuva oli oikeastaan yks mun lemppareista, mutta se oli lopulta kuitenki hieman epätarkka ja muutenki vähä hassun näkönen jostain syystä. Kuvia valitessa päätin lopulta että haluan semmosen kuvan missä Nova kattoo kameraan, koska viime vuoden kortissa oli sivukuva. Seuraavaksi vielä parit epäonnistuneet, mutta hauskat kuvat.

Untitled-4

Vasemman puoleisessa kuvassa esimerkki siitä minkälainen "poseeraus" Novalla oli melko ison osan ajasta :D Todella kaunis asento! Oikean puoleisessa aika hauska ilme.

Untitled-5

Pikku vampyyri, ja aika perus silmä kiinni -kuva.

IMG_65922

Tässä kuvassa ois ollu varmaan mun lemppari-ilme, mutta tää oli kuitenki niin rakeinen että ei sen takia onnistunu valitettavasti.

Paljastetaan kuitenki se lopullinen korttiin päätynyt kuva sitte vähän myöhemmin :) Se on aika huvittava, mutta myös söpö. Nyt pitää vaan toivoa että kortit ehtii tulla maanantain tai tiistain aikana. Ainakin ne on jo lähetetty ifolorilta. Tiistaina lähden siis Ouluun joulun viettoon, ja ollaankin siellä varmaan viikon verran.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti