tiistai 1. joulukuuta 2015

Nova puolitoistavuotta

Tänään tuli Novalla aika lailla puolitoistavuotta täyteen (synt. 31.5.-14.) Yritettiin tuossa parisen tuntia sitten ees jonkulaiset potretit tämän kunniaksi napata. Kaippa nuista tuli ihan välttävät ku ottaa huomioon että ne on otettu olohuoneessa todella huonossa valossa. Ei paljo päivisinkään aurinkoa näy ainakaan täällä päin. Viimeksi aurinko paisto viikko sitte sunnuntaina, ja just sillon oli muuta hommaa niin paljo ettei ehtiny ees ulkoileen. Mutta jospa taas joku päivä se aurinkoki näyttäytyis.

Untitled-2

Untitled-1

En oikeastaan mitenkään mainittavasti keksi mitään "tilannekatsausta" tähän väliin. Oon tainnu aika lailla nuita mainitsemisen arvosia kuulumisia tänne aina päivitellä. Ainut uutinen tässä vaiheessa on varmaan se, että ilmoitin Novan Kajaanin tamminäyttelyyn 9-10.1.2016. FCI 1 siis vuorossa sunnuntaina. Ja apua, jo nuortenluokkaan!! Tai voisihan Nova mennä ikänsä puolesta ja avoimeenki, mutta eiköhän tuo nuortenluokka oo meille just se oikia paikka :) Kuulemma on tuonne Kajaanin palloiluhalliin asennettu nyt tekonurmi, ja valaistusta paranneltu, joten vois kuvitella että ois vähä paremmat oltavat ku viime vuonna. Tuolla on siis aiemmin ollu hyvin pölisevä maapohja, ja todella huono valaistus.

Ehkä saisin jopa nyt aikaseksi alkaa käymään näyttelytreeneissäki ennen tuota Kajaanin näyttelyä. Suhteellisen säälittävää etten vieläkään oo käyny siellä kertaakaan. Taas vaan ku PK-tottistreenit siirty eri päivälle, niin nyt on taas se tilanne että tottis on maanantaisin 19-20 ja näyttelytreenit heti perään 20-21. MUTTA silti. Nyt mää koitan ottaa itteäni niskasta kiinni. Ainahan sieltä saattaa saaha jotain neuvoja ja apuja. Novallaki kuitenki on edelleen siinä seisomisessa harjottelemista.

Mutta siinäpä tuo ois. Meijän puolitoistavuotias nappinen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti