tiistai 1. joulukuuta 2015

Sunnuntai 29.11. ja virhearvio

Oltiin taas viikonloppu Oulussa. Niin kuin myös sitä edellinen viikonloppu. Kerroinkin että oltiin sillon tätillä koiravahtina, ja käytiinpä me sillon metsässäkin. Valitettavasti omaksi harmikseni unohin sillon kameran, eikä tuosta reissusta oo ku GoPro -kuvaa. Huomas kyllä tuollon ihan kunnon rotujakauman. Jedi sai mun tädin kaks kuukautta vanhemmasta Iita labbiksesta uuden tyttöystävän, ja Nova leikki lähinnä Yodan kans. Jakauma oli siispä aika selvästi noutajat ja paimenet tai labbikset ja nämä "serkkurodut" :D Suunniteltiinki sitte vähä että pitää lähtä joku kerta porukalla mettään niin että tätinki porukka tulee mukaan. Iitalla alko kuitenki just viime viikolla juoksut, joten se reissu saa vielä vähä oottaa.

No mutta siirrytäänpä tähän viime sunnuntaihin. Mentiin mettään jo kymmeneltä, joten vielä ei ihan hirveen valosaa ollu. Pikkuhiljaa alko kuitenki "aurinko nousemaan," vaikkei sitä näkynykkään, ja sain otettua ees jonkulaisia kuvia.

IMG_63888

IMG_63933

IMG_63944

IMG_63977
"Ilmeeni kun pentu puree pyllystä" -Nova

IMG_64088

IMG_64111

Ostin kuvissa näkuvän heijastinliivin perjantaina Ideaparkin Hööksistä. Siellä oli Black Friday -tarjouksena kaikki heijastintuotteet -15%. Ei vaan ehkä ollu maailman paras idea laittaa tuota Novalle tuolle reissulle päälle. Oli nimittäin jo kaks reikää tossa ja yks repeämä reunassa. Hyvin mahdollisesti Yodan hampaista :D Mutta eipä nuo onneksi mitään haittaa.

IMG_64166

IMG_64188

IMG_64244

IMG_64477

IMG_64499

IMG_64500

Yritettiin kovasti ottaa näistä höppänöistä ryhmäkuvaa. Nämä kolme sain ennen ku Novan ja Yodan keskittyminen herpaantu ja ne lähti ilman korvia painimaan ympäriinsä. Jedi raukka ois istua tönöttäny kiltisti tuossa vaikka kuin kauan.

IMG_64511

IMG_64522

IMG_64555

IMG_64577
Mikä eläin tuo valkonen kuvittelee olevansa? :'D

IMG_64666

Niin tosiaan tuo otsikossa mainittu "virhearvio." Kerroin aiemmin siitä miten olin sitä mieltä, että Nova ei siedä Yodaa, ja koko ajan vaan ärisee sille, ja alistaa sitä. Vähä ton jälkeen kuitenki oltiin taas jälleen mettässä, ja jo heti aluksi kiinnitin huomiota Novan kehonkieleen. Tulinki äkkiä siihen tulokseen että hetkinen... eihän se asia ookkaan niinku ollaan luultu, sehän vaan painii ja leikkii! Nova (niinku varmaan monet muutki koirat) leikkii eri kavereiden kans erillä tavalla. Muistin sitte että se on aiemminki leikkiny joidenki koirien kans niin että se ärisee samalla kun painii. Yoda on todella vokaalinen koira, ja se pitää lähes koko ajan jonkulaista ääntä. Varsinki Novan kans. Niinpä tuo Yodan ääntely sai varmaan Novanki äänteleen. Jedin kans leikkiessä Nova on aina ollu hiljaa, koska Jediki on hiljaa.

Yoda on myöskin toooodella rakastunu Novaan jostain syystä, ja se on kyllä sillä niinku semmonen pikkunen (tai ei enää niin kovin pikkunen) perskärpänen (melko kirjaimellisesti koska se yrittää pureskellä Novaa pyllystä aina ku ne juoksee peräkkäin) :D Ku Nova on lähistöllä, se ei nää eikä kuule mitään muuta. Mutta oppipa taas jotain uutta. Luulin että se Nova raukka on kauhee pikku ärmätti joka ei siedä Yodaa ollenkaan, vaikka oikeesti ne vaan paini keskenään :'D No ei mutta kyllä siinä aluksi oli varmaan sitä paikan näyttämistäki ihan varmasti. Nyt tilanne on lähinnä se, että Nova ja Yoda on koko ajan toistensa kimpussa, ja Jedi haahuilee vähä omia juttuja. Heti jos Nova yrittää leikkiä Jedin kans, Yoda menee hyvin äänekkäästi väliin. En oo ihan varma kummasta se on siinä tilanteessa mustis. Ehkä vähä molemmista :D

IMG_64677

IMG_64788
Nova taas hyvin harvinaisessa asennossa. Tais jo alkaa väsyttään.

IMG_64900
Hui!

Siinäpä oli taas "vähä" kuvia pitkästä aikaa. Tänään ei oltu tottistreeneissä, mutta huomenna ois taas luvassa agility. Viimeksi meniki vähä paremmin ku sitä edellisellä kerralla, mutta siitä voisin kertoa taas sitte erillisessä postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti