keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Näkyvyyttä pimeyteen

Meillä on tähän mennessä ollu Novalle vaan yks punasena vilkkuva, pari euroa maksanu (luunmuotonen) valo. Lisäksi tietenki lähes kaikissa valjaissa ja pannoissa taitaa olla heijastimet. No siitä meidän vilkusta loppu joku aika sitte patterit, eikä ees mun papan kattavassa patterivarastossa ollu uusia sopivia. No mitä mää teen? Ostan uuden! No ei. Tai no ostin uuden mutta en siksi että patterit loppu entisestä :D

Aloin jo joku aika sitte miettimään että vois ostaa semmosen valopannan. Se ehkä näkyis pitkien karvojen seasta paremmin, ja muutenki se valo-osa on laajempi. Saatiin sillon siinä Hau Hau Championin palkinnossa mukana -10% alennus petnetstoreen, josta en aiemmin ollu ees kuullu. Päätin sitte tilata sieltä nämä uudet valotuotteet. Tosin just tuollon oli jotku -10% veronpalautusalennukset, joten tuo meidän alennuskuponki säästy vielä. Päädyin sitte näihin Hau Hau Championin valopantaan, ja vilkkuvaloon.

IMG_65344

Panta siis ladataan USB-kaapelilla, mikä on mahdollisesti ihan kätevä vaihtoehto pattereiden tilalle. Pannassa on kolme vilkkuasetusta. Nopea vilkku, hitaampi vilkku, ja jatkuvasti palava valo. Valon väri on pinkki.

Vilkkuvalo taas nimensä mukaan vilkkuu koko ajan pinkkinä ja kirkkaana/sinisenä. Täytyy sanoa että musta tuntuu että tuo vilkkuvalo oli jopa vähä tehokkaampi ku tuo panta. Se kyllä ihan varmasti näkyy kauas. Vois jopa joskus testata kuin kauas. Ku testasin ulkona molempia yhtä aikaa, tuntu melkeen ettei pannan valo ees erotu vilkkuvalon seasta. Ehottomasti siis ainaki tehokkaampi ku se vanha vilkku. Tosin sitäki voi hyvin vielä käyttää esim. niin, että kiinnittää sen hihnan toiseen päähän. Onhan se tärkeää että hihnan molemmat päät näkyy. Mulla on nyt tällä hetkellä vaan tämmönen vähintäänki B-luokan demonstrointikuva näistä valoista.

IMG_65444

Näkyy tästä kuitenki suht hyvin kuin kirkas tuo vilkku tosiaan on. Että eiköhän näillä pärjääkki aika hyvin pimeän ajan!

Tänään oli viimeset agilitytreenit ennen joulutaukoa, joka kestääki nyt kolme viikkoa kaikkien treenien osalta. Eiköhän me kuitenki käyä itekseen hallilla jossain vaiheessa treenailemassa.

Huomenna luvassa toissapäivästen joulukorttikuvausten satoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti