perjantai 18. heinäkuuta 2014

Täällä taas, ja tarvikkeita pennulle osa 4

Kotiin pääsin Kuusamon (Kuusamon reissusta voi lukea toisen blogin (postaukset 1 & 2) puolelta jos kiinnostaa! :)) ja Oulun reissulta kyllä jo maanantai-iltana, mutta nyt vasta kerkeän kunnolla keskittymään uuden postauksen kirjottamiseen. Pete on tämän viikon lomalla, joten koneella istumista ei oo hirveesti ehtiny eikä halunnu tässä nyt tehä. Lisäksi meillä on käyny tällä viikolla aika paljo vieraita, joten päivät on menny siinäki.

Toissapäivänä käytiin Tornion Mustissa ja Mirrissä ostelemassa (luultavasti) viimeisiä tavaroita. Huomasipa sitä taas tuonkin reissun jälkeen mitä vielä unohtu, mutta siitä lisää myöhemmin. Tässäpä siis mitä ostettiin:

IMG_0457

IMG_0459

IMG_0462 

Elikkä siis shampoo, (12.90€) silmien -ja korvienpuhdistusaineet, (molemmat 9,90€) säästöpakkaus puruluita, (12,90€) sekä punkkipihdit (2,90€). Punkkipihdeissä ei hirveästi ollu valinnanvaraa, kun vaihtoehtona oli joko nämä, tai sitte semmonen ihme lätyskä missä on reikä. Toivotaan nyt sitte että näillä onnistuis. Tai no toivotaan ensinnäki ettei mitään punkkeja ees tuu. Tuo shampoo pullo kestää varmasti tosi kauan, koska koiraahan ei ensinnäkään kovin usein tarvi pestä, ja tuota voi kuulemma vielä laimentaa veteenkin. Samalla katsastettiin myös pennulle syötettävän ruuan hinta, mikä ei onneksi ollu mitenkään kohtuuton.

Tiistain-iltana laitettiin pennun ensimmäinen peti kuntoon. Tosiaan niinku jo aikasemmin taisin mainita, päätin etten kiirehdi sen lopullisen pedin kanssa, koska ois ehkä vähän ikävä jos pentu päättäiski sitte heti purra sen hajalle :D Säästetään se siis vähän myöhemmäksi.

2SuperNova 

 Meillähän tosiaan muuton jäliltä noita banaanilaatikoita riittää, joten aateltiin sitte hyödyntää yhtä niistä, ja tehä siitä pennun ensimmäinen peti. Saa nyt tosin nähä kauanko se tuohon ees mahtuu :D Toivotaan nyt kuitenki että jos nyt sen pari viikkoa etes! Ehkä.. 

Seuraavaksi ajattelin vähän kirjotella siitä mitä vielä pitää tehä, ja mahollisesti ostaa ennen pennun tuloa. Sitä siis luvassa viimeistään huomenna, mutta mahdollisesti vielä tänään myöhemmin jos taas innostunkin jo kirjottamaan lisää :)

Niin ja lopuksi vielä se yks asia mitä mietin aina muutaman hetken välein: En voi USKOA että enää VIIS päivää jälellä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti