lauantai 5. heinäkuuta 2014

Viimeinen tieto

Tiistaina sain tietää viimesen asian mistä oon oottanu varmistusta. Eli siis päivä millon me haetaan pentu kotiin! Kävi sen verran huono tuuri, että Pete ei millään pääse mukaan hakemaan pentua töiden takia. Ja vielä kaiken lisäksi sillä ois pennun haku viikkoa edeltävä viikko vapaata. Noh, ei voi mitään.

IMG_0197 

Seuraavaksi mun pitiki sitte miettiä kenet otan mukaan reissulle. Luonnollisesti ei voi yksin lähtä noin pitkälle reissulle, ja vielä koiranpentua hakemaan. Kysyin sitte mun enolta, joka onneksi pääsee lähteen mukaan. Loppujen lopuksi kaikki meni hyvin, ja kaikille sopi keskiviikko 23. heinäkuuta. ELI enää vajaa kolme viikkoa!! Eli 18 päivää. En voi oikeesti uskoa kuin nopeaa tää loppu aika on menny. Onneksi! Tuntuu niinku vasta ois käyty kattoon pentuja, jollon oli aikaa vielä kuus viikkoa. Nyt sitte vajaa kolme. Oon vaan niin innossaan siitä että oottelua on jälellä enää niin vähä. Voiko ihminen olla enää enempää innossaan jostain? Hankala uskoa.

IMG_0193 

Tulin eilen Oulusta kotiin, mutta huomenna illalla lähenki jo takas. Maanantaina aamusta nimittäin lähetään Kuusamoon mökille viikoksi. Mökillä ei oo nettiä, joten en pääse tänne kirjottelemaan nyt sitte viikkoon. Palataan siis asiaan taas vähän yli viikon päästä :) 

IMG_0199
Kuvituksena toimi nyt kuvat jotka otin alkuviikosta ku oli lämmin päivä. 

p.s EN JAKSA OOTTAA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti