keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Pentutapaaminen 25.10

Nyt onki sitte luvassa erittäin paljon kuvia :)

Lähettiin Oulusta matkaan lauantaina 25. päivä n. viideltä aamulla. Tarkotus oli lähtä viimestään puoli 5 mutta vähä tuli sitte aamulla viivästyksiä matkaan. Keli oli alkumatkasta ihan hirveä, ku keli meni plussan puolelle ja sato räntää. Motarillakaan ei uskaltanu ajaa 80 lujempaa. No onneksi vähä helpotti mitä etelämmäs pääsi, ja lopulta sadekki loppu. Ajoin ite melkeen koko matkan yhteen putkeen, (uus ennätys) koska Pete oli tehny just raskaan työviikon, eikä varmasti ois pysyny hereillä ratissa. Vaihettiin kuskia kuitenki vähä ennen Poria. Jollon siis pysähyttiin ensimmäisen kerran. Nova nukku KOKO matkan tyytyväisenä :D Ensin käytiin ostamassa NEU-tehtaalta Porista koiranruuat, jonka jälkeen ajettiin kasvattajan luo.

Oltiin viimesiä paikalla, ja siinä ensimmäisenä Nova pääsi kuvattavaksi. Kun kaikista pennuista oli otettu kuvat, lähettiin liikenteeseen ja ajettiin kasvattajan tutun pelloille kattomaan jäljen alkeita. Pienen teoriaosuuden jälkeen tehtiin kaikille omille pennuille jäljet. Sitten pennut kävi vuorotellen suorittamassa(? en tiiä mikä on oikea termi :D) jälkensä. Novallaki meni oikeen hyvin, sitte ku sille vaan aluksi näytti jäljen alotuskohan. Mun mielestä tosi keskittyneesti kävi jäljen läpi. Itekki kyllä innostuin tosta jälkihommasta sen verran että varmasti tullaan sitä tekemään tulevaisuudessaki. Pitäs nyt vielä koittaa ehtiä saaha aikaseksi ennen ku lumet tulee! :)

IMG_1548

Ku jälkihommat oli ohi, päästettiin kaikki pennut vapaana juoksemaan ja leikkimään keskenään. Voi että sitä oli kyllä mukava kattoa. Novanki ku päästi irti niin se ei enää taaksensa kattonu vaan lähti painattaan sisarusten kans :) Voin kertoa että on aika hauskan näköstä ku yheksän samankokosta valkosta palleroa juoksentelee yhessä. Harmi että oikeesti onnistuneita kuvia tuli niin vähä. Oli nimittäin aika vauhdikkaita kohteita jotka ei pysyny hetkeäkään paikallaan :D

IMG_1571

IMG_1580

IMG_1581

Seuraavaksi siirryttiin sitte saman pellonomistajan mökille lähistölle, jossa syötiin. Seuraavaksi lähettiin läheiseen metsään hakuharjotuksiin. Sielläki sitte pienen teoriaosuuden jälkeen kaikki pennut haki vuorotellen kaks maalimiestä. Hakuki meni Novalta mun mielestä oikeen hyvin, ja varmasti tätäki harjotellaan jatkossa :) Metsässä ei tullu enää otettua kuvia ku alko oleen jo aika hämärää, ja vettäki sato. Metsästä sitte palattiin takas mökille jossa istuskeltiin ja juteltiin loppuilta. Me vietiin vielä koiranruuat kasvattajalle pakkaseen yöksi. Oltiin siis yötä Harjavallassa hotelli Marilynissä. Oli vaan 60€/yö mikä oli mun mielestä aika kohtuullinen hinta. Ei se hotelli mitenkään kummonen ollukkaan sitte :D Mutta kyllähän tuolla nukku yhen yön.

Sunnuntaina sitte samalla ku käytiin hakemassa ruuat pakkasesta, pääsi Novaki näkemään äitinsä, pappansa, ja tietenki vielä veljensäkin. 

IMG_1589

IMG_1590

Novan ja äitin tapaaminen ei ollu mitenkään kovin lämmin :D Mama ei tainnu oikeen tunnistaa pentuaan, ja aatteli sen lähinnä tunkeilijana omalla reviirillä. Nova raukka yritti mielistellä minkä kerkes mutta ei se oikeen tuottanu tulosta :D

IMG_1603

IMG_1618
IMG_1619

IMG_1633

IMG_1628

IMG_1650
Yks melkeen täydellinen yhteiskuva saatiin Gira-äidistä, Rico-veljestä ja Novasta :)

IMG_1656

IMG_1671

IMG_1664

Seuraavaksi Nova tapas pappansa Pörrin ensimmäistä kertaa luovutuksen jälkeen. Ensin vähä jännitti, mutta muuten meni hyvin :) Pörri-pappa on kyllä aivan ihana! Näiden kolmen yhteiskuvat ei oikeen onnistunu ja yllä onki paras niistä.

IMG_1685
IMG_1686
Juomatauko. Hauskasti molemmat pennut puotti tuossa leikin tuiskeessa molemmat alakulmahampaat, ja molemmat oliki sitte veressä sen mukasesti :D

IMG_1697

IMG_1712

IMG_1711

IMG_1706

IMG_1726

IMG_1723

Leikkiä kyllä jatku niin pitkään että molemmat oli jo selvästi ihan poikki. Niinpä meki sitte lähettiin ajeleen Oulua päin. Nova nukku taas koko matkan :D Tällä kertaa kuitenki pysähyttiinki pari kertaa ostaan syömistä ja kahvia. Oli kyllä ihan mahtava reissu ja oli niin kiva nähä kaikkia. Mukana oli tosiaan KAIKKI pennut mikä oli kyllä tosi kiva. Eipä siinä muuta ku ens vuoden leiriä ootellessa :)

Siinäpä oli tiivistettynä se päivä. Nyt lähetään nukkumaan! Huomenna voisin kirjotella vähä näyttelyasioista.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti