tiistai 7. lokakuuta 2014

Isommat kuvat

Kyllästyin noihin pieniin kuviin, ja ku ulkoasua ei mahollistanu isompia laittaa, niin piti sitte tehä pari muutosta. Tosi tylsän näköstä kattoa kivoja kuvia koon pienempänä ku haluais. Katotaan jaksanko jossain vaiheessa vaihtaa edellisiinki postauksiin isommat kuvat.

Näiden seuraavien kuvienki otosta on jo kolme viikkoa aikaa, (17.9) mutta näitten myötä alanki pääseen jo ajan tasalle kuvien ja juttujen kans. Yks aamu ku mentiin ulos, otin kameran mukaan toiveissa saaha yks kuva opinnäytetyötä varten. Ja kyllähän se yks kuva sieltä joukosta löytyki, mutta sain otettua monta muutaki ihan kivaa kuvaa. Valikoin tähän nyt tällä kertaa muutaman.

IMG_1014

IMG_1066

IMG_1059

IMG_1074

Ja siis tää viimenen tosiaan.... :D Ai että nauroin ku näin tän koneella. Miten se on ees saanu suunsa noin? :D Tää kuva nyt oli vähä pimeä, (sattuneista syistä halusin sen kuitenki laittaa ;D) mutta muuten kyllä tuona aamuna paisto niin sievästi aurinko. Myöskin siinä oppariin päätyvässä kuvassa, joka on tosta samasta tilanteesta ku kuva numero 3.

Meillä oliki kunnon metsäretkien täyteinen viikonloppu, joten niistä juttua seuraavaksi :) Halusin vaan tähän väliin vielä lisätä nämä kuvat.

2 kommenttia:

  1. Tuo viimeinen kuva! :D "Poseerataan sit ku kerta täytyy. Hymyä huuleen!" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tais olla ruohon mussutukset käynnissä :D

      Poista