maanantai 20. lokakuuta 2014

Kuulumisia puhelinkuvien muodossa

Siis apua onko edellisestä postauksesta tosiaan jo (vähä) yli viikko? :o No on kai siitä vissiin ku viikko sitte lähettiin Ouluun, jossa oltiin perjantaihin asti. Ja eihän siellä sitte muka vissiin kerenny kirjottaa tänne mitään. Eipä vissiin ku ei kerenny ees alottaa opinnäytetyön kirjallista osuutta, joka oli tarkotus kirjottaa valmiiksi viime viikon aikana! (HAH! Mitä ees kuvittelin :D) Perjantaina sitte tultiin isommalla porukalla takas Tornioon. Mukaan lähti mun pikkusisko, ja kaks serkkua, joista toinen tosin opiskelee myös täällä Torniossa. No kuitenki, kaikki kolme tuli meille viikonlopuksi, ja lähti vasta tänään, joten ei oo kerenny senkään takia kirjotteleen. Kameraakaan en oo tänä aikana ottanu esiin, joten luvassa ois puhelinkuvia (selostusten kera) vähä yli viikon ajalta. Osa kuvista on hieman muokattuja, mutta osaa en jaksanu ees yrittää pelastaa.

20141009_005844
Söpö pieni kerä <3

20141010_151228
Perjantaina 10.10 asensin paikalleen meijän uuen turvaportin. Ja no niin, pari päivää myöhemmin Nova päätti jo tehä sen hyödyttömäksi ja tuli siitä yli. USKOMATONTA :D En tiiä pitäskö itkiä vai nauraa. Meillä on yksinolo harjottelu ottanu pientä takapakkia just sen takia ku tuo meijän liian taitava pallero osaa aivan liian taitavasti aukoa kaikki ovet, (jota on sitte kiva tehä sata kertaa päivässä putkeen) ja kun vihdoin voitiin ostaa tuo portti, olin jo innossaan että JES nyt vihdoin päästään harjottelemaan uudestaan. Mutta ei. Siitä se jollain ihmeellä sai ittensä yli. Että en sitte tiiä pitääkö ostaa toinen, super korkia portti.

kol
10.10 söpöilyä sohvalla

kaks

20141011_164128

20141011_164014
11.10 ajettiin autolla joen rantaan ja käytiin siellä käveleskelemässä. Yritin sitte ottaa kivoja syksykuvia :)

20141014_174013
Mustissa ja Mirrissä oli nyt 9-19. päivä (?) haukutut hinnat -tarjoukset, joiden aikaan oli tarjouksessa myös nuo Rukka mini comfort valjaat. Oikia hinta noilla on 21,90€, ja tarjouksessa ne oli KYMPILLÄ! Aattelin että no kokeillaan nyt sitte ku halvalla saa. Novalle löyty kokoki, eikä ollu ees isoin (toisiks isoin tais olla tuo XL.) Jännitin kyllä siellä myymälässä vähä mitä se noista sanoo, (varsinki ku tuolla on aina niin paljo kateltavaa ja nuuskittavaa ettei malttais millään pysyä paikallaan) mutta sehän antoki niin sievästi ja näppäräsi myyjän sovittaa valjaita. Eihän nuo kauaa sille mee, mutta mää oon ainaki tykänny noista. Joissaki tilanteissa nuo on kätevämmät ku panta, toisissa taas panta on kätevämpi. Ostin sitte samalla tuommosen turvavyökappaleen. En todellakaa luota siihen että tuo ois millään lailla varma tuo systeemi, mutta on se tyhjää parempi ihan varmasti. Kun tilannehan on se, että Nova vielä pääsee luikahtaa tuolta peräkontista pois, ja takapenkillä on sen mielestä paljo kivempi olla. Vielä pitää vähä oottaa että se kasvaa, eikä mahu niskatukien väleistä pois. Ja siis, onhan se noissa valjaissa aivan super söpön pikku prinsessan näkönen :D Ja nämä siis käytiin ostamassa viime maanantaina just ennen Ouluun lähtöä.

20141014_235706
Joo tiiän, tää kuva on ihan kauheen huonolaatunen, johon osasyy on se että mua nauratti niin paljo että vakaan kuvan ottaminen oli pieni haaste, mutta kattokaa nyt tuota ilmettä :''D Nii oli vaan pakko.

20141015_101436
Yhtenä aamuna Oulussa kotona. Nova löysin itelle sählypallon, ja siitä tuliki ihan paras kaveri.

20141015_220641
Keskiviikkona siirryttiin mummulaan yöksi, ja Nova pääsi taas patjalle loikoileen.

nel
Tiesittekö että peuran nilkka on oikeen kiva unikaveri?

20141019_012227
Söpöstelykuva la-su väliseltä yöltä.

yks
Tänään kuskailin tyttöjä Ruottissa kaupoissa. Novan kans ootettiin aina välillä autossa :)

Siinäpä ne. Meillä onki jännä ja mukava viikonloppu eessä. Lähetään nimittäin lauantaina (erittäin aikasin) aamusta ajamaan kohti Nakkilaa, jossa meillä on tapaaminen kaikkien (tai ainaki osan) Novan sisarusten, ja kasvattajan kans. En voi uskoa että me oikeesti päästään meneen tonne. Tai no okei, en usko ennen ku ollaan autossa ajamassa kohti Nakkilaa. Petellä on nimittäin semmonen työ että koskaan ei oo mikään varmaa ennen ku se oikeesti on varmaa. Huomenna aattelin kuitenki uhkarohkeasti varata meille hotellin la-su yöksi. Kyllä tää nyt kuitenki näyttäs siltä että ihan oikeesti päästään lähteen. Niin mukava nähä kaikkia!

Pakko laittaa vielä loppuun kuvakaappaukset parista super reippaasta (mun mittakaavalla siis) lenkistä mitä on nyt tullu tehtyä. Täytyy kyllä aivan todeta että oon pikku hiljaa alkanu ihan oikeesti tykkäämään lenkkeilystä. Musta on oikeesti kiva pukia vaatteet päälle ja lähtä vähä pitemmällekki lenkille Novan kans. Tämä on siis erittäin iso muutos entiseen :D

10624742_890894447590460_8220580978057839396_n
Screenshot_2014-10-20-19-33-39

Ensimmäinen käytiin siis viime tiistaina (niinku päivämäärästä voi päätellä) mamin ja Novan kans. Löyettiinki samalla ihan uusia kävelyreittejä. Toinen käytiin tänään (kuvassa näkyvään aikaan) Novan kans. Tuostaki tuli yllättävän pitkä lenkki. Mulla oli tietty reitti mielessä, mutta sitte päätinki mennä vielä vähä eri kautta, ja hetken aikaa olin ehkä vähä hukassa :D Lopulta kuitenki tultiin just siihen mihin arvelinki että tullaan, eikä tarvinu alkaa kartan kans suunnistaan.

Noniin, oiskohan siinä ollu kaikki mitä piti sanoa? Mahollisesti ei mutta en nyt tähän hätään keksi mitään. Kohta alkaaki oleen nukkumaanmenoaika. Katotaanpa siis mahollisesti huomenna lisää juttuja! :)

2 kommenttia:

  1. Terkkuja Rudy veljeltä! Löydettiin blogisi sattumalta. Mukava lukea siskon kuulumisia ja hauskaa, että tekin sieltä kauempaa pääsette mukaan tapaamiseen lauantaina! :--) T: Amanda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva ku löysitte tänne! :) Ja joo on kyllä mukava että päästään tuleen :) Terkkuja myös Rudylle!

      Poista