keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Studiossa

Mulla on tosiaan opinnäytetyö tällä hetkellä työn alla. Jos nyt hyvin käy, niin mahollisesti valmistun koulusta jo ennen joulua. Tai ainaki ihan alkuvuodesta jos en nyt ihan jouluksi ehi kaikkea jäljellä olevaa. Mullahan ois ollu monta monta asiaa mistä oisin halunnu opparin tehä. Tai no ensinnäki monta eri "tekniikka"vaihtoehtoa, (valokuvaus, kuvitus, graafinen suunnittelu jne.) mutta vielä sen lisäksi monta eri mahollisuutta mitä noilla eri tekniikoilla ois voinu tehä. Valinnanvaikeus siis.

Noh, lopulta tulin siihen tulokseen että tässä tilanteessa kaikkein järkevin ja käytännöllisin vaihtoehto oli, että valitten valokuvauksen, ja kuvaan kuvasarjan Novasta eri ympäristöissä. Näin myös saatiin, ja saadaan edelleen, enemmän aikaa harjotella yksinolemista. Mikä nyt tulikin sitte tarpeeseen.

No tosiaan, eka kuvauspaikka meillä oliki sitte koulun valokuvastudio. Pete oli sopivasti lomalla, niin sain itelle kaverinki vielä siihen hommaan. Yksin en ois kyllä selvinny :D Tässäpä siis pari tämmöstä "behind the scenes" -kuvaa.

IMG_0860

IMG_0873

IMG_0871
Hyi kauhia ku tää kuva näyttää hieman siltä niinku vaavi polttais tupakkia :D Namitikku sen vaan on :D

Jonku aikaa siinä meni, mutta mitä luultavimmin sain ainaki yhen tai kaks käyttökelposta kuvaa. Vielä en oo kuvia ihan lopullisesti käyny läpi mutta toivottavasti ainaki :D Ei ehkä ihan täysin semmosta jälkeä tullu ku oisin halunnu, mutta siinähän sitä oppii koko ajan uutta.

IMG_0973

Yllä vielä yks kuva, joka ei siis kuitenkaan oo yks niistä parhaista kuvista. Nämä kuvat on siis otettu 9.9, eli onpa näistäki jo kolme viikkoa aikaa. Nyt taidetaan kuitenki lähtä nukkumaan, ku tuo pikku hulmuki vihdoin simahti : ) Huomenna taas lisää kuvia tarinoiden kans!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti